+31 (0)6 57765658
We make business emerge.

B2C webshop

B2c webshop laten bouwen

Uw B2C shop succesvol maken

B2C webshops schieten als paddenstoelen uit de grond, maar hoe weet je je als bedrijf te onderscheiden? Consumenten hechten veel waarde aan betrouwbaarheid en service.  Ook op het vlak van gebruiksvriendelijkheid kunnen we geen steken laten vallen. Niet alleen leggen grote marktplaatsen/webwinkels de lat hoog, wat is er nou vervelender dan een webshop die niet goed werkt? Dimerce is daarom continue bezig met het analyseren en optimaliseren van de B2C webshops die door ons gebouwd zijn, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken.

Door dit te doen is de klant koning, maar hoogstwaarschijnlijk begint u een B2C shop om ook resultaat te behalen. Ook daarin ondersteunen wij onze klanten, we worden liever als collega dan als dienstverlener gezien. Dimerce stuurt uw B2C webshop op resultaat. Dat doen we door marketing tools in te zetten, rapportages op te stellen en processen te optimaliseren.

Waarom Dimerce als partner?

Resultaatgericht

De doelstelling van uw organisatie en Dimerce liggen op één lijn. Een B2C shop succesvol maken, daar hebben beide partijen profijt bij. Deze doelstelling wekt vertrouwen in de samenwerking en daarmee kunnen we u ontzorgen.

Focus

Kennis en ervaring binnen de wereld van (technische) groothandels. Wij weten wat er speelt binnen uw branche.

Uw IT & marketingafdeling

Bij Dimerce werkt een jong en gedreven team van ontwikkelaars en marketeers aan diverse projecten. Zo putten wij kennis en kunde uit veel verschillende bronnen, die weer ingezet kan worden bij uw projecten.

Onze functionaliteiten

Hover Box Element

Strategie

Hoe ga je je als webshop onderscheiden?

Concept & design

Het uiterlijk is het eerste waarop bezoekers jouw webshop beoordelen. Een goed ontwerp is dus een absolute must, maar iedere doelgroep vraagt om zijn eigen benadering. Dit vertaalt zich in de webshop structuur en de Look & Feel die nodig zijn om de doelgroep te overtuigen.

Marketing

Het overtuigen van een bezoeker op uw webshop om een aankoop te doen is makkelijker gezegd dan gedaan. De klant uiteindelijk meerdere aankopen laten doen, dat is ons doel. Dat maken we mogelijk door onder andere gebruik te maken van: geautomatiseerde e-mailmarketing, kortingsacties, cross- en up-sell, advertenties, etc.

Power BI

Power BI is een tool om interne en externe data te visualiseren, waardoor de gebruiker een handig overzicht heeft van de ontwikkelingen van de webshop.

Channable

Verbeter de vindbaarheid van uw webshop door uw assortiment te ontsluiten naar meer dan 2500 vergelijkingssites, affiliate netwerken en marktplaatsen. Onze Channable koppeling is hierin zeer bruikbaar.

Bekijk onze laatste artikelen omtrent B2B portals