+31 (0)6 57765658
We make business emerge.

Bouwsales.nl

Bouwsales.nl

Bouwsales.nl was een bestaande shop van De Jong en Roos, gebouwd in NopCommerce 4.0. Dimerce heeft analyses met tools als Hotjar en Google Analytics gecombineerd met diverse ‘pijnpunten’ die naar voren kwamen uit reacties van bezoekers. Het resultaat? Een stijging van het aantal orders (bij gelijke orderwaarde) van wel 40%!

Dimerce heeft onder andere de volgende functionaliteiten ingebouwd:

  • Een real-time weergave van de voorraad en gemiddelde levertijden op de webshop
  • Een ingenieuze oplossing met betrekking tot de ‘prijseenheid’. Bouwsales.nl is namelijk een van de weinige online bouwmarkten waar klanten sommige kleinmaterialen per stuk kunnen bestellen (waar het normaal per doos zou gaan, bijvoorbeeld).
  • Een real-time order push. Zodra een order op de webshop is betaald wordt deze direct doorgeschoten naar het ERP systeem. Zodra de order is vrijgegeven in het ERP systeem wordt de zending direct aangemeld bij de juiste transporteur. In het magazijn rolt een pakbon én een verzendetiket uit de printer en de klant krijgt een mailtje met het Track & Trace nummer. Hoe makkelijk is dat!?

Maar goed is niet goed genoeg, we zijn nog druk aan het werk om meer verbeteringen door te voeren aan de webshop. Met name een verbeterde zoekfunctie staat bovenaan de to-do list.

Meer klantcases

Tibenmotorsport.com
REBEL Bikes
Klusgereedschapshop.nl