(0316) 200 045

De werkwijze van Dimerce

marketing as a service voor webshops en bedrijven

De werkwijze van Dimerce

Het leek ons een goed idee om onze werkwijze nog eens wat uitgebreider toe te lichten en zie daar, dit blog was geplaatst! Bij Dimerce zijn we gefocust op het succes van onze klanten. Mooi denkt u nu, dat zeggen jullie concurrenten ook. Dat klopt! Dus, is onze aanpak anders dan die van onze concurrenten.

De Blauwdruk van een geïntegreerde webshop

Een webshop is iets abstracts, we horen te vaak dat projecten stuk lopen op het gebrek aan goede documentatie. Laten we het anders stellen: zou u een bedrijfspand gaan bouwen zonder tekening van de architect? Juist… De eerste winst is te behalen door een goede blauwdruk van uw nieuwe webshop. U weet wat u van ons kunt verwachten en wij weten precies wat en wanneer Dimerce op gaat leveren.

Over de techniek van onze webshops

Wij maken doorgaans (uitzonderingen daargelaten) gebruik van een Open Source e-commerce platform. NopCommerce om precies te zijn. We hebben voor NopCommerce gekozen om de volgende redenen:

  • Ontwikkeld in .NET, een programmeertaal die ook gebruikt wordt in de ontwikkeling van veel ERP software, wat integratie makkelijker maakt.
  • Open Source betekent in het geval van NopCommerce een zeer uitgebreide oplossing met een uitstekende structuur. Met name voor klanten met grote artikelbestanden is dit platform geschikt.
  • NopCommerce heeft een breed scala aan ‘standaard’ functionaliteiten, zodat het toepasbaar is in diverse branches.

‘Marketing as a Service’

Zodra een webshop live gaat starten we met ‘Marketing as a Service’. Marketing blijft een vak apart, met genoeg voorbeelden waarbij u als klant veel geld betaalt terwijl resultaat uit blijft. Bij Dimerce draaien we het om, zie onze ‘Marketing as a Service’ als een no cure no pay oplossing. Pas als de webshop omzet begint te genereren deelt Dimerce mee in de revenuen. In onze ogen: eerlijk en met een beperkt risico.

Onze klanten hebben toegang tot de capaciteit van een professionele (online) marketingafdeling, zonder vaste lasten.

Meer informatie?

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om te bespreken wat Dimerce voor u kan betekenen!