(0316) 200 045

Dimerce X Google

Dimerce is vanaf juni 2021 trotse Google partner. Het partnerschap biedt ons de mogelijkheid om ons expertise nog verder uit te breiden, waardoor we jou nog beter kunnen helpen om online vindbaar te worden.

Wat betekent het nou dat wij Google partner zijn geworden?

Het geeft aan dat onze campagnes een bepaald niveau hebben bereikt de afgelopen periode. Om hier wat meer beeld bij te geven, geef ik je een paar cijfers. Al onze campagnes hebben minimaal een optimalisatie score van 70%, onze gemiddelde optimalisatie score zit op het moment op 80,5%, ruim erboven. Een ander vereiste is dat minimaal de helft van onze marketeers gecertificeerd moet zijn binnen Google ads zoeken, display advertenties of shopping. Bij ons is elke marketeer gecertificeerd.

Wat betekent het voor jou als klant? 

Voor onze klanten en toekomstige klanten verandert er eigenlijk niet zoveel, we zullen net als hiervoor ons best doen om jouw bedrijf naar het volgende level te tillen. Het is ons nu alleen gemakkelijker gemaakt door de handvatten die wij nu kunnen aangrijpen vanuit Google. 

Ben je benieuwd of we iets voor elkaar kunnen betekenen? Neem gerust contact op via het onderstaande formulier of doe eens een belletje? De koffie staat voor je klaar!