(0316) 200 045

Kleding management systeem

B2B portal rechten en permissies instellen van de klant

Tegenwoordig zijn er veel bedrijven die online diensten voor hun medewerkers of klanten aanbieden. Ook het aanbieden van bedrijfskleding aan medewerkers is hierbij flink in opkomst. Om aan deze behoefte te voldoen biedt Dimerce een Kleding Management Systeem aan.

In een kleding management systeem is het voor alle medewerkers mogelijk om hun bedrijfskleding online aan te schaffen op een persoonlijk platform. In dit persoonlijke platform is het mogelijk om per medewerker rechten en budgetten toe te voegen, zodat toegewezen collega’s extra producten kunnen bestellen.

Functionaliteiten

Ons kleding management systeem kan helemaal persoonlijk aangepast worden aan uw wensen en behoeften. Hieronder ziet u verschillende mogelijkheden voor uw kleding management systeem!

Budgetten

U maakt met uw medewerker op hoofdlijnen een budget afspraak. Dit wordt vertaald naar een bepaald assortiment per webshop gebruiker. Dat kan een budget in bedragen zijn, maar ook in product aantallen per categorie. Medewerkers zien altijd of hun bestelling binnen budget is, wat er verbruikt is, etc.

Persoonlijke omgeving

Voor elke individuele medewerker is het kleding management systeem een unieke ervaring. Met een persoonlijk portaal heeft de medewerker een speciale manier om zijn producten te kunnen bestellen met specifieke budgetten. Dit alles met een persoonlijk account en design.

ERP integratie

Wij bij Dimerce begrijpen dat uw bedrijf draait vanuit uw ERP-systeem. Om alle bedrijfsprocessen nog steeds te laten verlopen via uw ERP-systeem kunnen wij eenvoudig een koppeling tussen het kleding management systeem en uw ERP-pakket. Zo blijven alle bedrijfsprocessen nog steeds aan elkaar gekoppeld!

Assortimenten

“Klantspecifieke” assortimenten zijn volledig doorgevoerd in uw kleding management systeem. U kunt voor een medewerker bepalen welke assortimenten inzichtelijk zijn, uw medewerker kan hier vervolgens zijn of haar producten eenvoudig selecteren.

Hotlists

Een medewerker doet vaak herhaalbestellingen in het kledingmanagementsysteem. Met de hotlists kunnen medewerkers eenvoudig zien welke bestellingen zij eerder hebben gedaan. Door deze functie besparen medewerkers veel tijd en moeite, waardoor een bestelling veel eenvoudiger wordt.

Webshop integratie

Tegenwoordig zijn er oneindig veel systemen voor uw bedrijf. Om alle activiteiten van uw bedrijf zo eenvoudig en overzichtelijk mogelijk te laten verlopen is er bij Dimerce een optie om het kleding management systeem te koppelen aan de webshop. Op deze manier wordt uw hele bedrijf geïntegreerd aan uw kleding management systeem!

Overzicht

Bij Dimerce is het mogelijk om al uw medewerkers in een duidelijk overzicht weer te geven. Zo kan er precies per medewerker gekeken worden welke maten beschikbaar zijn voor de medewerker en hoeveel “budget” deze medewerker ter beschikking heeft.

Modules & Interfaces

Het blijft niet bij “eigen” modules. Dimerce heeft diverse koppelingen en interfaces gebouwd die waarde toevoegen aan uw bestelplatform. Op deze pagina vindt u een overzicht van alle koppelingen met externe partijen.

Dimerce Search

Volledig ontwikkeld in eigen huis op basis van SOLR. Ons doel? De meest relevante resultaten zo snel mogelijk tonen aan uw klanten. Uw klant vindt in extreem grote assortimenten de juiste producten met de klantspecifieke gegevens.

Scan & Voice

Zoeken op een tekstveld werkt prima. Maar wij gaan vast een stapje verder. Direct een winkelmandje vullen door barcodes te scannen met uw mobiele camera, of via “voice” inspreken wat u zoekt.

Usermanager

Het volledige beheer van webshop logins komt bij uw klant te liggen. Uw klant bepaalt wie er kan bestellen via uw portal en met welke rechten. Niet alleen voordelig voor uw klant, ook levert het tijdsbesparingen op binnen uw organisatie.

Productconfigurator

Een slim stukje software dat het mogelijk maakt om een product samen te stellen uit een groot aantal opties en variaties. Zodanig dat uw klant weet wat er besteld is én dat uw ERP weet wat er geleverd moet worden.

Power BI

Eenvoudig inzicht in belangrijke business insights via een koppeling met Power BI. Met een druk op de knop kunnen interne en externe data aan elkaar gekoppeld worden om u altijd inzicht te geven in resultaten.

Ordermanager

De ordermanager geeft uw klanten real-time inzichten en beheer mogelijkheden in “orders”. Dan hebben we het over: openstaande orders, facturen, offertes, autorisaties, retouren en te leveren artikelen.

OCI (XML/HTML)

Een universele koppeling met het ERP pakket van uw klanten via de “Open Catalog Interface” (OCI) standaard, waarbij XML en HTML bestellingen onderling met elkaar gecommuniceerd kunnen worden.

Bekijk onze laatste artikelen omtrent B2B portals