(0316) 200 045

Marketing as a Service

besteed de marketingactiviteiten uit met marketing as a service

Marketing as a Service

Een webshop is nodig om je producten online aan te bieden, maar zonder verkeer naar de webshop toe is er geen online succes mogelijk. Een splitsing tussen technische ontwikkelingen en (online) marketing is daarom vanuit ons standpunt onacceptabel.

Het overtuigen van een bezoeker op uw webshop om een aankoop te doen is makkelijker gezegd dan gedaan. Bij Dimerce streven wij met korte lijnen tussen de programmeurs, de marketeers en de klanten naar maximaal resultaat van uw webshop. De klant uiteindelijk meerdere aankopen laten doen, dat is ons doel. Dat maken we mogelijk door onder andere gebruik te maken van: geautomatiseerde e-mailmarketing, kortingsacties, cross- en up-sell, advertenties, etc.

Waarom Dimerce als partner?

Betrouwbaar

Een altijd goed presterende webshop, waardoor jouw klanten zonder zorgen 24/7 hun producten bij jou kunnen bestellen.

Altijd gelijke doelen

Samen met u bepalen we de marketingstrategie, op deze manier gaan we beide voor het beste resultaat!

No cure, No pay

We werken op een no cure, no pay basis.  Beide partijen zijn er bij gebaat wanneer uw webshop goed converteerd!

Onze marketing functionaliteiten

Channable

Met behulp van Channable kunnen wij al uw productfeeds aanbieden op verschillende marktplaatsen. Op deze manier kunnen wij nog meer mensen bereiken met uw producten.

Tradetracker

Affiliate marketing wordt verzorgd via Tradetracker. Zo zorgen wij ervoor dat uw producten zo veel mogelijk verkeer ontvangen via de online kanalen.

Google Ads

Samen met u gaan wij zorgen dat uw bedrijf online vindbaar is. Met Google Ads worden er advertenties gemaakt om het online verkeer via verschillende manieren naar uw webshop te leiden.

Facebook/Instagram ads

Samen met uw bedrijf liften wij uw social media platformen naar een hoger level. Met de Facebook en Instagram advertenties zorgen wij dat er via uw bedrijfsaccount meer verkeer wordt gegenereerd naar de webshop toe.

SEO

Om het verkeer bij uw webshop te krijgen moet u natuurlijk eerst gevonden worden. Door SEO optimalisatie zorgen wij dat uw (grote hoeveelheid) producten wordt gevonden door de juiste doelgroep.

Power BI

Eenvoudig inzicht in belangrijke business insights via een koppeling met Power BI. Met een druk op de knop kunnen interne en externe data aan elkaar gekoppeld worden om u altijd inzicht te geven in resultaten.

Google Analytics

Een duidelijk inzicht in de statistieken van uw webshop krijgen wij met Google Analytics. Met deze statistieken is goed te zien waar klanten vandaan komen en waar er nog meer te halen valt. Meten is weten!

Hotjar

Met Hotjar houdt Dimerce precies bij hoe de online klanten de webshop doorlopen en waar de potentiële klanten vastlopen op de webshop. Zo worden hindernissen herkend en verbeterd.

Search console

Met search console creëert Dimerce een duidelijk inzicht in het zoekgedrag van uw websitebezoekers. Zo kan er met Search console eenvoudig gezien worden via welke zoektermen de bezoekers op de webshop komen.

Mailing automation

Wanneer een klant een product heeft gekocht wordt er informatie verzameld over deze klant. Met deze informatie wordt samen met Dimerce een mailing automatisatie opgezet om de klanten van uw bedrijf  te stimuleren om een vervolgaankoop te doen.

Bekijk onze laatste artikelen omtrent B2B portals