+31 (0)6 57765658
We make business emerge.

Over Dimerce

Missie

Uw e-commerce succesvol maken.

Visie

Wij geloven dat online formules pas succesvol vol worden als wij samenwerken met onze klanten alsof het collega’s zijn. Dan zijn onze doelstellingen gelijk en worden de zinnen gezet op resultaat.

Strategie

Voor ons is focus een groot onderdeel van succes. Focus op de branch van (technische) groothandels, focus op e-commerce én focus op kwaliteit boven kwantiteit.

Voor wie zijn we de geschikte partner?

Groothandels

Wij integreren uw e-commerce naadloos met uw ERP en/of PIM systeem. Zo ontsluiten we uw volledig assortiment in een klantspecifieke webshop. Data blijft altijd up-to-date, uw klanten kunnen makkelijker bestellen en beschikken over klantspecifieke informatie. Een dergelijk B2B portal helpt daarnaast om uw interne processen te ontlasten en efficiënter te laten verlopen.

Retail

Verbind uw webshop met via onze “Marketing Hub” met krachtige tools om het resultaat van uw e-commerce een boost te geven. Dimerce ondersteunt niet alleen in de technische koppelingen, om uw assortiment aan te bieden op diverse marktplaatsen zoals Bol.com, Beslist.nl en Google shopping. Wij kunnen met u meedenken van conceptcreatie tot uitvoering van een marketingstrategie.

Maak kennis met ons team

Development

Van .NET, C# tot CSS en HTML, geen probleem voor ons development team. Als het écht druk wordt krijgen onze full-timers ondersteuning van oproepkrachten. Dagelijks werken we samen met een gespecialiseerde nopCommerce ontwikkelafdeling in India. Zo kunnen we snel blijven schakelen.

Sander Bussink

.NET developer

Tim Hoogkamp

.NET developer

Niels Tinneveld

.NET developer

Bilal Kheet

.NET/ Front-end developer

Joost Horstik

 Front-end developer

Marketing

Van conceptcreatie, strategiebepaling en huisstijl tot de daadwerkelijke invulling van een marketingcampagne.

Stein Oukes

Design & UX

Tim van den Brink

Marketing & sales

Siebe Elijzen

Marketing & sales

Rob Gambon

Marketing & consultancy

Projectmanagement

Bart van Bindsbergen

Oprichter

Let’s talk!

Laten we kennismaken

Contact

+31 316 – 29 69 00

info@dimerce.com