+31 (0)6 57765658
We make business emerge.

Over Dimerce

Missie

Uw e-commerce succesvol maken.

Visie

Wij geloven dat online formules pas succesvol vol worden als wij samenwerken met onze klanten alsof het collega’s zijn. Dan zijn onze doelstellingen gelijk en worden de zinnen gezet op resultaat.

Strategie

Voor ons is focus een groot onderdeel van succes. Focus op de branch van (technische) groothandels, focus op e-commerce én focus op kwaliteit boven kwantiteit.

Voor wie zijn we de geschikte partner?

Groothandels

Integreer de webshop in uw groothandel door een ERP koppeling. Met een ERP koppeling is het mogelijk om duizenden producten in één keer op de webshop te publiceren en altijd te voorzien van actuele informatie. Per klant kan de webshop worden ingericht, zodat er een klant gebonden assortiment kan worden weergegeven.

Retail

Verbind uw webshop met Channable om uw producten centraal vanaf één locatie aan te bieden op diverse marktplaatsen zoals Bol.com, Beslist.nl en Google shopping. Dankzij de Channable API koppelingen worden wijzigingen in uw assortiment direct bijgewerkt, waardoor productinformatie altijd up-to-date is op alle marktplaatsen waar uw webshop bij aangesloten is.

Maak kennis met ons team

Development

Van .NET, C# tot CSS en HTML, geen probleem voor ons development team. Als het écht druk wordt krijgen onze full-timers ondersteuning van oproepkrachten en een gespecialiseerde ontwikkelafdeling in India. Zo kunnen we snel blijven schakelen.

Sander Bussink

Tim Hoogkamp

Bilal Kheet

Niels Tinneveld

Marketing

Van conceptcreatie, strategiebepaling en huisstijl tot de daadwerkelijke invulling van een marketingcampagne.

Stein Oukes

Design & UX

Tim van den Brink

Marketing & sales

Rob Gambon

Marketing & consultancy

Projectmanagement

Bart van Bindsbergen

Oprichter

Let’s talk!

Laten we kennismaken

Contact

+31 316 – 29 69 00

info@dimerce.com