(0316) 200 045

Een B2B/B2C-webshop voor Tiben Motorsport

Tiben motorsport beschikt over een B2B/B2C-webshop die gekoppeld is met CombiPac. Door deze volledige integratie met CombiPac wordt de complete catalogus van Tiben realtime ingelezen op de webshop. De voorraad van de producten op de webshop van Tiben zijn op deze manier altijd up-to-date, bovendien worden de binnenkomende orders direct doorgevoerd naar het ERP-systeem. Op deze manier wordt het handmatig invoeren van de orders in het ERP-systeem verleden tijd, wat een hoop tijd scheelt. 

Naast dat ze hebben gekozen voor een B2B/B2C-webshop van Dimerce, maken ze ook gebruik van ons marketingteam. Met de ‘Marketing as a Service’ regeling zijn de belangen van beide kanten groot, extra omzet betekent meer commissie voor Dimerce. Op deze manier kan Tiben, met de hulp van Dimerce, groeien naar nog groter succes.

De informatie van de artikelen in CombiPac worden aangevuld door een PIM. Door de PIM is het mogelijk om de productinformatie in meerdere talen door te sturen naar de webshop. Voor Dimerce de uitdaging om deze informatie in meerdere talen op de juiste manier te ontsluiten op de webshop.

 

Tiben Motorsport

Tiben motorsport is al sinds 1997 leverancier van vele topmerken en het adres voor High End Racing Parts en vervangingsonderdelen voor de standaard scooter en bromfiets. Ze is al jaren leverancier en importeur van Bidalot, Doppler, Conti, Barikit, Voca Racing, France Equipment, MVT, Dell Orto, Tun’R, Naraku en 101 Octane.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Benieuwd naar onze CombiPac webshop mogelijkheden?

Vraag geheel vrijblijvend een demo aan!

Neem contact op met Tim!