(0316) 200 045

DGE Groothandel B2C webshop

Samen met de GBI groep hebben wij een uitgebreide koppeling met dge Groothandel tot stand gebracht. De koppeling kan geconfigureerd worden zodat het mogelijk is om alles van een B2B portal tot B2C marktplaats te koppelen. De eerste koppeling is geïmplementeerd bij GBI Varpo, met een B2C webshop Turmeister.nl.

dgegroothandel ecommerce koppeling

Wat houdt de dge webshop koppeling in? 

Door de koppeling met dge wordt het ERP-pakket ontsloten richting de webshop. Artikelinformatie, klantspecifieke prijzen en voorraden zijn op deze manier altijd up-to-date. Ook de webshoporders hoeven niet handmatig overgetypt te worden, wanneer er een bestelling op de webshop binnenkomt wordt deze automatisch doorgeschoten in het ERP-pakket dge.

Naast het verzorgen van een B2C webshop is het mogelijk om samen te werken op basis van onze “Marketing as a Service”. Deze samenwerking, uitgaande van no cure, no pay, maakt het mogelijk om samen te groeien naar succes. Dimerce ontzorgt in deze samenwerking volledig op marketingvlak, het gezamenlijke doel is dat de webshop beter gaat renderen. Hoe we dat doen lees je op deze pagina

GBI Work’n Tools

Voor Work’n Tools is een B2C-webshop gerealiseerd. De koppeling met de ERP zorgt ervoor dat:

  • ERP-klanten gekoppeld zijn;
  • klant specifieke prijzen getoond worden op de webshop;
  • voorraden altijd actueel zijn;
  • orders direct worden doorgestuurd naar het ERP-systeem.

Naast het technische aspect ontzorgen wij Work’n Tools ook in de marketing werkzaamheden. Zo is Work’n tools terug te vinden op Bol.com via een van onze koppelingen en worden producten aangeboden via diverse Affiliate en marketing kanalen.

Ook een bestelzuil in jouw winkel?

Vraag geheel vrijblijvend een demo aan!

Neem contact op met Tim!