(0316) 200 045

Reserveringsportal met BOOQR

Reserveringsportal met BOOQR

Een nieuw, uitdagend, maar mooi project is afgerond. Samen met BOOQR hebben wij een nieuw reserveringsportal ontwikkeld voor Ataro Zevenaar. Met het reserveringssysteem van BOOQR is het mogelijk om sportaccommodaties, vergaderruimtes en overige verhuurbare objecten te kunnen transformeren naar een smart building.

Op het vernieuwde reserveringsportal is het niet alleen mogelijk om een zaal of ruimte voor een bepaalde tijd te reserveren, ook het digitale sleutelbeheer is hierbij volledig geïntegreerd. Daarnaast is de administratie ook altijd up-to-date door een live koppeling met het boekhoudpakket. Met het reserveringssysteem worden dubbele boekingen voorkomen, wordt de administratie altijd live bijgehouden en hoef je nooit meer offline de sleuteloverdracht te regelen.

Om dat voor elkaar te krijgen waren de nodige integraties en samenwerkingen nodig:
– Samen met Van Egmond Groep een koppeling met een PLC systeem om verwarming en verlichting aan te sturen
– Integratie met toegangscontrole systemen van CDVI, zodat gebruikers middels een QR-code toegang kunnen krijgen tot de gereserveerde accommodatie
– Twinfield integratie voor de facturatie en administratie

Waarom heeft Dimerce ervoor gekozen om dit reserveringssysteem te ontwikkelen?

Onze partner GBI Varpo is onder andere leverancier in deurbeslag en toegangscontrole systemen. Voor zijn vaste klanten is BOOQR dus ook een mooie oplossing. Logisch dat er dus een samenwerking is gestart tussen onze partners GBI Varpo en BOOQR, hier kunnen wij alleen maar trots op zijn. 

Wij denken graag mee over de mogelijkheden. Benieuwd of wij iets kunnen betekenen voor uw organisatie? Neem dan gerust contact met ons op!

Ataro Zevenaar

Ataro is een sportservice die het mogelijk maakt om voor alle inwoners van Zevenaar en omstreken een sport- en beweegaanbod te realiseren. Benieuwd wat wij hebben gerealiseerd voor Ataro? Neem dan nu een kijkje op https://verhuur.atarobv.nl/.